Kies voor een UP-TO-DATE Smart-Site, 100% in Google

Scoren in Google doe je best met 
Google zelf

Wacht niet enkel tot je gevonden of bezocht wordt, maar communiceer online rechtstreeks met je klanten op de site, blog, social media en per mail.

Kies voor een UP-TO-DATE Smart-Site, 100% in Google (inclusief Smart-Blog), en bereik via één kanaal al je (nieuwe) klanten, volgers en bezoekers + scoor meteen nieuwe zoekresultaten.

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | +415 Google Reviews

Meest gehoord: “Waarom doen al die anderen dat niet?”

Gemakkelijk & Snel

OP IEDER TOESTEL

Bloggen waar & wanneer je maar wilt, à la Facebook

Met onze gebruiksvriendelijke 360° app UP-TO-DATE My Business kan je à la Facebook zeer eenvoudig en intuïtief meteen al je bezoekers, volgers en klanten bereiken op je blog, site, social media & per e-mail. 

Nog nooit was een bericht posten, social delen en een nieuwsbrief versturen zo snel en zo gemakkelijk. Alles kan ook nog van tevoren gepland worden (per kanaal) door meerdere users. 

STAP VOOR STAP

Kies Type, Foto, Titel & Tekst

Via een handige wizard word je stap-voor-stap begeleid. En afhankelijk van het type bericht dat je kiest (nieuws, promotie, tips, events, faq, jobs, uitnodigingen, ...), krijg je de nodige invulvelden voorgeschoteld. Geen foutmarges meer.

Gebruik je de app op je smartphone of tablet, dan is het zelfs mogelijk meteen een foto of video te maken en de titel & tekst te dicteren (zonder schrijffouten). Je hoeft enkel nog maar te klikken.

UP-TO-DATE SITEBUILDER

Open, Klik, Aanpassen & Save

Iedere pagina kan je meteen openen en aanpassen in onze UP-TO-DATE Sitebuilder, alsof je in Word of Powerpoint werkt. Gewoon op tekst of foto klikken, aanpassen en opslaan! 

Om op een gemakkelijke manier extra duurzame zoekresultaten te genereren, hebben we extra aandacht geschonken aan de FAQ’s. Wij verwachten een nieuwe trend in de zoekresultaten: wanneer er meer en meer gevraagd wordt (via spraak) aan Google, zullen de beste FAQ’s ook de beste zoekresultaten worden.

Meteen resultaat

BINNEN 5 MINUTEN

Meteen doorgeplaatst op je homepage, blog, social media & per mail verzonden

Na 5 minuten kan je alle netwerken controleren en zien dat je blogbericht overal al verschenen is en dat bezoekers & volgers al beginnen te reageren. Na installatie van een extra widget op je site komt je laatste nieuws ook meteen tevoorschijn op de homepage. De automatische e-mail naar klanten en abonnees wordt verzonden op het dagelijks vastgelegde tijdstip.

STAP VOOR STAP

Scoren met een 100% site
van Google in Google

De Smart-Site is volledig gebouwd met Google Services waardoor alle content ook meteen op de juiste manier geïndexeerd wordt door Google en zeer snel verschijnt in de zoekresultaten. 

Het bericht wordt trouwens ook automatisch doorgeplaatst naar Google My Business.

BUDGETTERING

Alles meteen meetbaar

Na publicatie zie je via onze app meteen de bezoekersstatistieken en click rapportages per site, zodat je meteen de impact van je bericht kan evalueren. Na het verzenden van de e-mail krijg je ook meteen de leescijfers te zien en de eventuele call-to-actions, en dat zelfs per e-mailadres. 

Zo kom je perfect te weten welke communicatie het meest rendabel is voor je bedrijf en voor je website.

Tel uit je winst

BINNEN 5 MINUTEN

Ideaal voor DOE-HET-ZELVERS die het zelf beter doen

Na 5 minuten kan je alle netwerken controleren en zien dat je blogbericht overal al is verschenen en dat bezoekers & volgers al beginnen te reageren. Na installatie van een extra widget op je site komt je laatste nieuws ook meteen tevoorschijn op je homepage. De automatische e-mail naar klanten en abonnees wordt verzonden op het dagelijks vastgelegde tijdstip.

Ben je zelf niet zo handig in het schrijven van berichten, dan helpen wij je daar graag mee verder dankzij een volledig op maat gemaakt UP-TO-DATE Communicatieplan.

WINST IN BUDGET

Nog nooit kon je zo goedkoop je klanten, bezoekers & volgers bereiken

Heb je iets dringend te melden aan de bezoekers van je site en/of aan je volgers op de verschillende social media? Vanaf nu kan je dat helemaal zelf doen en op ieder toestel. Wedden dat je na 15 minuten al heel wat mensen kan bereiken?

WINST IN KOSTEN

100% Google-Veilig dankzij extra logincode per SMS

Nooit meer bang zijn om gehackt te worden en geen onverwachte vaak dure onderhoudskosten of veiligheidsupdates. Google zorgt voor alles. 

Er werd nog nooit een UP-TO-DATE Smart-Site of Smart-Blog gehackt.

WINST IN TIJD

Jij hebt weer controle over je eigen website

Nu ben je niet meer afhankelijk van de bereikbaarheid en beschikbaarheid van je webdesigner. Jij bepaalt helemaal zelf wanneer je wat hebt te melden of een pagina wilt aanpassen. 

Het automatisch doorplaatsen naar je verschillende social media zorgt ervoor dat het ook altijd gebeurt en jij beslist zelf wanneer en met welke boodschap.

Eenvoudig je klanten bereiken online?

Met een website die alle online communicatie automatisch doorplaatst naar je social media en automatisch verstuurt per e-mail?

Contacteer ons

Bezoek ons

ANTWERPEN | BRUSSEL | HASSELT | LEUVEN | GEEL | TURNHOUT | LANAKEN | AALST | MAASTRICHT (NL)

Google My business

Klanten aan het woord

UP-TO-DATE Klanten

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak