Logica van Smart-Site = in Google met Google!

100% MET GOOGLE APPS

Alles in Google.

Smart-Sites worden volledig gebouwd met Google Services. Dat wil zeggen dat je zelf nieuwe video's kan delen via YouTube, afbeeldingen via Google Foto's, downloads via Google Drive & nieuwsberichten via Google Blogger.

Wij zorgen voor een Google account en stellen deze diensten voor je in.  Als de Smart-Site klaar is kan jij met die Google diensten aan de slag om nieuwe content te delen, rechtstreeks via Google zelf! Dit werkt via elke moderne smartphone, computer en browser die je maar kan vinden. 

ALTIJD UP-TO-DATE  MET GOOGLE

Kies met Google ook voor een zekere toekomst van je content

Google maakt hun diensten zo gebruiksvriendelijk dat iedereen er mee aan de slag kan. Bekijk het zo: als je een email kan sturen en een Facebook post kan maken, dan heb je alle kennis in huis om te starten met je klanten te bereiken online.

Verder kunnen we er op vertrouwen dat Google als eerste zijn apps en de content up-to-date zal houden bij de komst van nieuwe technologieën en toestellen. Net zoals je nu ook al YouTube video’s kan bekijken in VR.

100% VEILIG

Kies voor Google als je niet meer gehackt wilt worden

Daar de Smart-Blog in een Google Account wordt gemaakt dien je eerst aangemeld te zijn bij Google vooraleer je in de blog kan. Je kan enkel inloggen met username, password en ontvangt een unieke logincode per SMS dien maar 5 minuten geldig is. 

Tot nu toe werd er nog geen enkele Smart-Site of Smart-Blog gehackt.

SEO

Scoren in Google, 
doe je best met Google zelf


95% van alle zoekopdrachten in de Benelux gebeuren met Google. Maak dan ook gebruik van de Google diensten om te scoren in die zoekresultaten. Google My Business, YouTube, Google Blogger, Google Drive, Google Photos, Google My Maps, … zijn allemaal voorzien van de nodige SEO vereisten en de content hierop zal later toegankelijk en vindbaar blijven.


LOGICA

Kies voor een Smart-Blog 100% in Google en scoor ook bij je (nieuwe) klanten

Naast extra zoekresultaten en gebruiksvriendelijke online communicatie zorgt een UP-TO-DATE Smart-Blog ook automatisch voor een online archief waarin ieder event en ieder bericht nog eens kan gevonden en herbekeken worden. Zeker van belang als imago, reputatie en stabiliteit belangrijke factoren zijn bij je doelgroepen.

Eenvoudig je klanten bereiken online?

Met een website die alle online communicatie automatisch doorplaatst naar je social media en automatisch verstuurd per e-mail?

Contacteer ons

Bezoek ons

ANTWERPEN | BRUSSEL | HASSELT | LEUVEN | GEEL | TURNHOUT | LANAKEN | AALST | MAASTRICHT (NL)

Google My business

Klanten a/h woord

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer